Nagyon durva: heten haltak meg a hétvégén az utakon

A rendőrség összesítése szerint 167 személyi sérüléses közúti közlekedési balesetnél kellett helyszínelniük péntek hajnal és vasárnap este között.

Magyarország területén 2022. július 29-én 0 órától július 31-én 24 óráig a rendőrök 167 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 6 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 7 ember vesztette életét, 40 baleset súlyos és 121 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 454 személyt fogott el, közülük 69 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 231 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 521 személyt állítottak elő, köztük 209 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 34 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 263 esetben történt - közölte a rendőrség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek