Nem tetszett neki a közlekedési helyzet, gondolta gáz-riasztó fegyverével megoldja

Sopron felé tartott az M85-ösön, amikor felháborodott egy előzési manőveren. Minősített zaklatás vétségével vádolják.

A 27 éves férfi 2022 áprilisában haladt az M85-ös autóúton Sopron irányába. Közlekedése során utolérte az előtte haladó sértettet, és nem tetszett neki az általa végrehajtott előzési manőver. Ezen úgy felháborodott, hogy haladás közben a kesztyűtartóból elővette az ott lévő gáz-riasztó fegyverét és azzal többször az előtte, majd mellette haladó sértett irányába mutogatott - áll a Győri Járási Ügyészség vádiratában.

Az éles lőfegyvernek látszó riasztófegyver alkalmas volt arra, hogy a sértett attól tartson, hogy az élete veszélybe került.

Az elkövetőt az ügyészség minősített zaklatás vétségével vádolja, mely cselekmény miatt vele szemben két évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható - adott tájékoztatást a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek