Győr-Moson-Sopron megyében bukott le az emberölés miatt körözött férfi

A Csornai Rendőrkapitányság járőrei augusztus 2-án a 14 óra körül Szilsárkányban igazoltattak egy 20 éves tiborszállási férfit, akit emberölés gyanúja miatt köröztek.

A Csornai Rendőrkapitányság járőrei augusztus 2-án a 14 óra körül Szilsárkányban igazoltattak egy 20 éves tiborszállási férfit.(Tiborszállás község Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Mátészalkai járásban.) Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a fiatalember ellen a Budapest Környéki Törvényszék emberölés bűncselekmény miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A rendőrség nem nevezte meg az őrizetbe vett férfit és arra a bűncselekményre sem tettek utalást, ami miatt körözik. De nagy valószínűséggel egy dunavarsányi gyilkosságban merült fel a bűnössége. 2020. január 4-én ugyanis otthonában családtagjai holtan találtak egy 56 éves dunavarsányi férfit. Eleinte nem tűnt bűncselekménynek az eset, de öt nappal később a boncolás során a férfi testén bántalmazásból eredő sérüléseket találtak, ezért emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatták a nyo mozást a Pest megyei életvédelmisek. 24 óra alatt azonosították is a feltételezett tetteseket. A bűncselekményt a rendőrök szerint hárman követték el: egy 36 éves férfi, 41 éves élettársa és a nő 18 éves fia... Utóbbi két évvel később nyilván húsz éves.

A tiborszállási fiatalt a rendőrök őrizetbe vették.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek