Dobogóra lőtték magukat a sopronkőhidai csapat tagjai

Csapatban második, egyéniben két első helyezést hoztak el a versenyzők az Országos Lőbajnokságról.

A Márianosztrai Fegyház és Börtön lőterén rendezték meg a Büntetés-végrehajtás Szervezet 2022. évi Országos Lőbajnokságát. A csodálatos környezetben két év kihagyás után találkozhattak ismét az ország különböző börtöneiből érkezett bv. dolgozók, azzal a céllal, hogy tudásukat, gyorsaságukat és legfőképpen pontosságukat összemérjék.

A BV Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja által szervezett eseményen az ötletes szituációs feladatokat férfi és női pisztoly (CZ P-09), valamint AMD65 gépkarabély versenyszámban írták ki.

A fordulatos, jó hangulatú versenyen az összesítés alapján a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön munkatársai az egyéni versenyszámok közül kettőben is a dobogó legfelső fokán végeztek, így a 22 indulóból a sopronkőhidaiak a csapatversenyben II. helyezést értek el - tudatta büszkén a sopronkőhidai intézmény. Csapata tagjai: Horváth Enikő Sára bv. alezredes, aki a női pisztoly kategóriában utasított mindenkit maga mögé; Horváth Attila bv. zászlós AMD 65 gépkarabéllyal versenyzett; és Szívós Balázs bv. főtörzsőrmester, aki a férfi pisztoly kategóriában volt a legjobb.

A sopronkőhidai csapat tagjai.
Bv
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek