Egyetlen hétvége és kilenc élet ért véget az utakon

Hat halálos kimenetelű közlekedési balesetben kilenc ember vesztette életét, 48 baleset súlyos és 98 könnyű sérüléssel végződött. Tegnap három motoros halt meg.

Magyarország területén augusztus 5-én 0 órától augusztus 7-én 24 óráig a rendőrök 152 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből hat halálos kimenetelű közlekedési balesetben kilenc ember vesztette életét, 48 baleset súlyos és 98 könnyű sérüléssel végződött - összesítette a hétvége szomorú adatait a rendőrség. Az egyik halálos baleset sajnos a régiónkban, Kópháza mellett történt, ahol vasárnap – eddig ismeretlen körülmények között – egy motorkerékpáros hátulról egy személygépkocsinak ütközött. A 36 éves soproni motorkerékpáros életét vesztette.

Augusztus 7-én 4 óra körül az 53-as számú főút 50-es kilométerénél - Kiskunhalasnál - egy személyautó és egy kisbusz ütközött frontálisan, a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette. További két személy is megsérült a balesetben. Kecskemétnél egy fiatalember vesztette életét tegnap, amikor egy személyautó és egy motoros ütközött. A motort vezető 21 éves férfi a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Vasárnap Nyírtelek közelében is motoros halt meg: a rendőrség rendelkezésére álló információk szerint a motorkerékpáros őzzel, majd egy személygépkocsival ütközött. A baleset következtében a motorkerékpárral közlekedő 37 éves debreceni férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek