Felújítják a Frankenburg úti vasúti hidat Sopronban

Csütörtökön megkezdődik a soproni Frankenburg úti aluljáró felett átívelő második vasúti híd felújítása.

Augusztus 11-én, csütörtökön megkezdődik a soproni Frankenburg úti aluljáró felett átívelő második vasúti híd felújítása - tájékoztatja a közlekedőket a GYSEV Zrt.

A munkálatok során a vasúti pálya egy részét elbontják, majd visszaépítik. A munkavégzés ideje alatt erősebb teherforgalomra lehet számítani a Béke út - Ady Endre út kereszteződésénél és a gyalogos vasúti átkelőnél is számítani kell teherautó közlekedésre a járdán. Ezekben a napokban jelzőtárcsás forgalomszabályozást biztosít a GYSEV Zrt. a helyszínen.

A Frankenburg úti aluljáró közúti forgalmát a kivitelezés nem fogja zavarni, a vasúti híd oldalára az alatta átmenő út védelme érdekében védőtáblákat szerelnek fel.

A keletkező por és zajhatások, illetve a járda időszakos lezárása miatt a GYSEV Zrt. kéri a lakosság türelmét és megértését. A vasúti híd felújítását a tervek szerint szeptember 3-án fejezik be a szakemberek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek