Börtön lehet a vége a féktelen szerelemnek

A szakítást követően bántalmazta volt párját a férfi, majd több mint 3.800 alkalommal hívta fel telefonon.

A vádirati tényállás szerint a 35 éves férfi és a 45 éves sértett hölgy érzelmi kapcsolatban álltak egymással, azonban a sértett 2021 júliusában bejelentette a terheltnek, hogy szakít vele. Az éjszakát még egy lakásban, de külön szobában töltötték. Éjjel a vádlott felébresztette a sértettet, dulakodni kezdett vele, melynek során a hölgy nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A sértett rendőrt akart hívni, de a férfi – hogy ezt megakadályozza - elvette tőle a telefonját és összetörte. Ezzel 60 ezer forint kárt okozott.

Ezt követően július és október között a terhelt a sértettet több mint 3.800 alkalommal hívta fel telefonon, és ez alatt a kevesebb, mint három hónap alatt több mint 280 SMS-t és képüzenetet is küldött.

Végül a Győri Járásbíróság a férfi ellen távoltartási végzést hozott, azonban a vádlott ezt is több alkalommal megszegte. Felcsengetett a hölgy lakásába, az utcáról figyelte volt párját, és a februárig terjedő időszakban is közel 60 alkalommal kereste telefonon a bírósági végzésben foglaltak ellenére.

A Győri Járási Ügyészség a férfival szemben súlyos testi sértés, minősített zaklatás és rongálás miatt emelt vádat. A halmazati szabályok alapján vele szemben négy és fél év szabadságvesztés is kiszabható.

(Nyitóképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek