Gasztropiknik sütiviadallal és zöldfutással

Sopronkövesden mindig történik valami, augusztus huszadikán pedig rengeteg minden lesz.

A sopronkövesdi Homoklukban augusztus 20-án 15 órakor nyitják meg a Gasztropiknik elnevezésű rendezvényt. Az önkormányzat tájékoztatásából kiderül, hogy aznap minden generáció megtalálja a neki tetsző programot. Bemutatót tart például a Lövői Kangoo Jumps, lesz sütiviadal, a Kalimpa Zenekar műsort ad, fellép Bujtás Ervin és Háklár Dóri, koncerteznek a Lázár tesók. Zöld viseletben 19.20 órakor startolnak a Zöldfutás résztvevői, a Széchenyi István Vadásztársaság jóvoltából utána mindenki jól lakhat a vaddisznó-babgulyásból. Az itt gyűjtött támogatások a Zöld Szív Bölcsődét segítik. Este a Sary Lilyum hastánc csoport tart bemutatót majd a Kék és Narancssárga Produkció ad elő Republik dalokat.

A programok mellett folyamatosan látogathatók lesznek az őstermelők standjai, a sopronkövesdi információs pultnál pedig nemcsak a programokról és a településről lehet érdeklődni, hanem például biciklit is lehet majd bérelni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek