Közösségi hellyé váltak a pingpongasztalok a Lőverekben

A nyári estéken szinte mindig foglaltak a Lőver körút mentén kialakított pingpongasztalok, a pihenő- és játszóhely igazi közösségi térré alakult. Olvasónknak is feltűnt és megosztotta pozitív véleményét.

"Kevés jó dolog történik a városunkban, de egy pozitív lehetőségről érdemes lenne beszámolnotok, már ha eddig nem tettétek. Ez pedig a Balogh fagyizóval szemközti erdei közösségi tér, ahol két darab pingpongasztal gondoskodik a családi szórakozásról. Mostanra olyan szintű népszerűségre tett szert, hogy csak nagy szerencsével lehet üres asztalhoz jutni, mert legtöbb esetben hosszas várakozás árán kezdődhet csak a játék. A környezet ideális, árnyas, relatíve szélcsendes, nyugis és jó a levegő. Egy fagyizással, vagy dinnyeevéssel összekötve mi is többször voltunk már ott játszani. Bár több ilyen lehetőség lenne az erdőszélen" - írta szerkesztőségünknek Szupper Kornél. Fotót is küldött az egyik nyári estéről, s azt is elárulta, már hetek óta jár fel családjával az erdei térre és annak népszerűsége egyre nő.

Nyári estéken ideális szórakozás a pingpongozás a jó levegőn.
Szupper Kornél

Mi pedig olvasónkkal együtt örülünk, hiszen kifejezetten szeretünk jó soproni kezdeményezésekről és lehetőségekről írni. Egyetértünk Szupper Kornéllal abban is, hogy jól és okosan kiválasztott helyeken hasonló, tömegsportoknak és családi együttléteknek lehetőséget adó, további bázisokat is meg lehetne teremteni.

Sorba kell állni esténként, annyira népszerű lett az erdei pingpong.
Szupper Kornél
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek