Megharaptak egy rendőrt Felsőpulyán

Durva jelenetek játszódtak le az elmúlt hétvégén Felsőpulya Fő terén. Vasárnap, nem sokkal hajnali 1 óra után egy feltehetőleg részeg férfi tombolt a városközpontban. Szemtanúk szerint az eleinte ismeretlen személy egy hamutartót hajított a levegőbe, közben egy parkoló autót és egy ablakot is megrongált. "A részeg férfi torkaszakadtából üvöltött, aztán lehetett hallani, ahogy sír és zokog, és látni lehetett, ahogy pokolian hadonászik a kezével" - mondta egy környéken lakó.

A férfi a riasztott járőröket is szidalmazni kezdte, amikor ők megjelentek a helyszínen. Az egyenruhások próbálták megnyugtatni, de nem jártak sikerrel. A Kronen Zeitung szerint ahelyett, hogy megnyugodott volna, még idegesebb lett, a csúcs pedig az volt, amikor a rendőrök megpróbálták feltartóztatni. Az eset egészen odáig fajult, hogy az elkövető meg is harapta felsőtestén az egyik egyenruhást, aki így egy több centiméteres sebet szerzett. A rendőrt megfigyelésre kórházba is szállították, szolgálatát nem tudta tovább folytatni.

A napilap információi szerint a vádlott egy felsőpulyai férfi volt, a kismartoni ügyészség végzésére pedig az eset óta rács mögött van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek