Új vezetője van a megyei rendőr-főkapitányságnak

Fejér megye rendőrségét vezette, ezentúl Győr-Moson-Sopronét irányítja.

"Dr. Balogh János altábornagy, országos rendőrfőkapitány volt a vendégem, aki bemutatta Győr-Moson-Sopron Megye új főkapitányát" - tudatta Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei önkormányzat elnöke Facebook-oldalán

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok.
Facebook

A megye új főkapitánya a bejegyzés szerint dr. Varga Péter dandártábornok és Fejér megye rendőrségének éléről érkezik Győrbe. Szeptember 1-jétől megbízott főkapitány, majd a megyei közgyűlési meghallgatását követően végleges vezetőként kaphat kinevezést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés
Tovább az oldalra