Halálos tömegszerencsétlenség Kapuvárnál - kiemelték a folyóból a BMW-t

Helyszíni videó a reggeli kapuvári tömegszerencsétlenségről.

Videónkban meghallgathatók a hivatalos közlemények.

Információnk szerint a bolgár rendszámú BMW-ben szír és tunéziai utasok ültek. Az osztrák határ már csak néhány kilométerre volt.

A halálos baleset helyszíne Kapuvár közelében
TM/Nyugat.hu

A Répce hídjának korlátja hiányzott azon a helyen, ahol a BMW letért az útról, az még egy korábbi baleset során rongálódott meg, ahogyan azt korábbi cikkünkben jeleztük a Google Maps képe alapján.

A BMW-ben négyen meghaltak, nyolcan megsérültek - Fotó: Tánczos Mihály
TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy az autóban senki nem használta a biztonsági övét. A pályaelhagyáskor a BMW még a levegőben a tetejére fordult, így csapódott a folyóba.

A 112Press értesülése szerint azok szenvedtek könnyű sérülést a balesetben, akik a csomagtartóban nyomorogtak. A vízből ők tudtak először kimenekülni. Egy embert a mentők újra tudtak éleszteni, ő valószínűleg fulladás miatt került a klinikai halál állapotába.

A csomagtartóban nyomorgó menekültek könnyű sérülést szenvedtek, az utasfülkében négyen meghaltak Fotó: Tánczos Mihály / 112Pres
TM/Nyugat.hu

A balesetet a jármű túlterhelése okozhatta, a sofőr valószínűleg későn észlelte a jobbra ívelő kanyart. Normál esetben még korrigálhatott volna, de a több száz kiló túlsúllyal robogó autót már nem tudta "megfogni".

A rendőrség 14 óra előtt oldotta fel az útlezárást az érintett szakaszon, Kapuvár és Pomogy között.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek