Fának csapódott a csempészautó Völcsej közelében

A soproni rendőröket egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesethez riasztották.

Ismeretlen sofőr közlekedett kistehergépkocsival szeptember 5-én 14 óra 30 perc körül a 8627-es számú úton Lövő felől Völcsej irányába. Útja során nem tartott megfelelő követési távolságot egy előtte haladó személygépkocsi mögött, és amikor forgalmi okok miatt a személyautó az út szélére húzódott, akkor a tehergépkocsi nekihajtott. A karambolt követően a kistehergépkocsi a vízelvezető árokba sodródott, majd fának ütközött, és az oldalára borulva állt meg.

A balesetben a tehergépjármű ismeretlen sofőrje és utasa megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Egyelőre nem tudni az állampolgárságát a sofőrnek, mert megsérült.
police.hu

A rendelkezésre álló információk szerint a jármű a balesetet megelőzően illegális menekülteket fuvarozott Ausztria felé. Az ügy körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek