Metál Invázió: meglepetésekkel készül az Innistrad

Hatodik alkalommal rendezik meg Sopronban a Metal Inváziót, idén október 8-án csapnak a húrok közé a Hangár Music Gardenben. A rendező Innistrad közben az új nagylemezén dolgozik, a koncerten több új dalukat is bemutatják.

Az Akela, a soproni Innistrad és az RPG, valamint az Atomic lép fel október 8-án a soproni Hangár Music Gardenben, a hatodik Metal Invázió keretében. Az Innistrad nemcsak szervezője értelemszerűen fellépője is a rendezvénynek, s mint kiderült, több meglepetéssel is kékszülnek.

Innistrad

Lőrincz Zoltán, az Innistrad tagja elmondta, egy friss klippel is előrukkolnak a közeljövőben. A Talpig feketében című dalhoz készített videó reményeik szerint hasonlóan sikeres lesz a metalrajongók körében, mint a Háború vér nélkül című, ami heteken keresztül vezette az országos nézettségi listát.

Az invázióra máris nagy az érdeklődés, az elővételes jegyek olcsóbbak, érdemes mozdulni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek