Hallod, Gyula, téged nagyon szeret valaki!

Kedves Gyula! Nem tudjuk, ki lehet az, aki ennyire odavan érted, de egy biztos: a 84-es főút soproni szakaszán összefújt rózsaszín spray-festékkel reklámtáblákat, a vasúti felüljáró hídpillérjét, csak azért, hogy tudassa ezt veled: I ❤️ Gyula.

enyugat.hu

De a barkácsáruház plakátjára például ez a felirat került, amit nem feltétlenül tudunk ebben a szövegkörnyezetben értelmezni: MIKORASZON.

enyugat.hu

De amúgy Gyula, szólhatnál múzsádnak, hogy szerelmét legközelebb ne úgy mutassa ki, hogy közben egy csomó dolgot megrongál a városban.

enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek