Van működő ivókút a Pálosok terén

Hosszú év(tized?)ek után végre van működő ivókút a Pálosok terén. A közterület közepét eddig is díszítette a kút, azonban eléggé leromlott állapotban volt és persze nem voltak rajta csapok sem. Nemrég azonban teljes egészében felújították, majd csapokat is szereltek rá, ráadásul olyat, ami egy idő után elzárja saját magát. Így tehát gyakorlatilag pazarolni sem lehet a vizet, viszont a megfáradt járókelő csillapítani tudja szomját végre Sopronbánfalván is.

Ivókút a Pálosok terén
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek