Bezárt üzletek, sorban, egymás után

Az elmúlt hónapokban több tradicionális, illetve viszonylag új vendéglátóhely is bezárt Sopronban. Nem egyedi jelenségről van szó, ugyanakkor városunkban már korábban is számtalan üzlethelyiség állt üresen, különböző okok miatt . Szokták mondani, hogy a bevásárlóközpontok megölik a belvárosi üzleteket, nálunk viszont az a speciális helyzet állt elő, hogy az üzletközpontokban ÉS a belvárosban is van számos üres üzlet.

enyugat.hu

Az egyik leglátványosabb ilyen szempontból talán közvetlenül a szűkebben vett belváros kapujában, az Előkapuban van. Ahogy halad az ember a tűztorony felé, négy helyen is láthat eladó/kiadó feliratot. Mindezt a város turisztikailag legfrekventáltabb helyén.

Szerk.: Bár olyat is tapasztaltunk, ami nappal rövidített nyitvatartással üzemel, záróra után viszont KIADÓ felirat van az ajtón.

enyugat.hu
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés
Tovább az oldalra