Sopronkövesd: fantasztikus hétvége ígérkezik

Maróth Viki, Kiss Tibi, Dolák-Saly Róbert, Ferenczy György, kiállítások, koncertek, színházi előadások, magas kultúra és felhőtlen kikapcsolódás - mindezt egyszerre ígéri a sopronkövesdi KÖN a hétvégén.

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozatához a kezdetektől csatlakozot Sopronkövesd és hagyományosan három napos programözönnel várja nemcsak a helyieket, hanem a környékbelieket is. A hétvégén sem lesz másképp: kézműves portékák piacától a rádiómúzeumon át, falvédő- és tűzzománc kiállításig szinte minden lesz a település kínálatában. Idegenvezetéssel meg lehet nézi az új bölcsődét, bemutatkozik Novákfalva, retro Ikarus megy az AUTOLIV-be, lesz felvonulás óriásbábokkal, koncertek, színházi előadások, réteskóstolás... Hosszú a sor, de itt a részletes program a sopronkövesdi hétvégéről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek