Soproni Egyetemi Napok

Hagyományteremtő szándékkal szeptember 15-én és 16-án első alkalommal rendezik meg a Soproni Egyetemi Napokat az intézmény campusán.

A kétnapos rendezvényen a magyar könnyűzenei élet ismert előadóinak fellépése mellett egész napos kiegészítő programokkal, sportnappal, interaktív élményekkel várják az érdeklődőket. A rendezvény lehetőséget ad az öregdiákoknak a kapcsolatápolásra, a jelenlegi és az idén felvételt nyert hallgatóknak pedig az ismerkedésére. A város fiataljai bepillantást nyerhetnek az egyetem képzéseibe, az eseményhez kapcsolódó Sportnapon pedig megismerkedhetnek az intézmény és a SMAFC nyújtotta sokrétű sportolási lehetőségekkel.

Soproni Egyetemi Napok
Soproni Egyetem

A program szeptember 15-ei nyitónapjának zenei házigazdája DJ Bazsx lesz, majd a népszerű DJ és dalszerző DR BRS fokozza a hangulatot. Az est fő műsorszámaként, a hazai modern pop-beat-rock egyik legjelentősebb fiatal zenekara a Blahalouisiana veszi birtokába a színpadot, majd a nyári zenei fesztiválok hangulatát eleveníti meg korunk egyik legismertebb DJ-je, Yamina.

Pénteken 16 órától a soproni zenei élet népszerű formációja a Passion Project csap a húrok közé és adja meg az alaphangulatot. 18 órától érkezik a nyár egyik legkedveltebb himnuszát jegyző Nemazalány x Sofi duó, akiknek Üres Szívekre elkeresztelt daluk a bulik megkerülhetetlen slágere. Őket követi Magyarország legkedveltebb elektronikus zenei formációja, hihetetlen energiákat mozgósító koncertjével, a Brains. Ezután DJ Regán Lili áll a lemezjátszók mögé és mozgatja meg a közönséget. Az nap zárásaként Dennis Da Chomis és Octozis teszi emlékezetessé az estét és az első Soproni Egyetemi Napokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek