Kulturális Örökség Napjai Újkéren is

A tájházban és az iskolában kiállítás is várja az érdeklődőket.

Újkér is csatlakozott a Kulturális Örökség Napjai elnevezésű országos rendezvény programjaihoz. Szombaton és vasárnap 12 és 16 óra között ennek jegyében lesz nyitva a tájház állandó kiállítása, valamint az újkéri (felszopori) születésű Fodor Júlia képeinek tárlata. Iskolatörténeti kiállításra várják az érdeklődőket ugyancsak szombaton és vasárnap 12 és 16 óra között az iskolában. Nyitva lesznek a település templomai is vasárnap délután: az Alexandriai Szent Katalin-templom és az Urunk Mennybemenetele templom 16 óráig látogatható.

Az újkéri tájház is nyitva lesz a hétvégén.
Stánicz / ujker.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek