Hétfőn és kedden permetez a Sopron Holding

Ne parkoljon a vadgesztenye- és platánfák alá!

A Sopron Holding Zrt. szeptember 19-én és 20-án, azaz hétfőn és kedden az esti órákban végzi a közterületi vadgesztenye- és platánfák permetezését a levélaknázó moly és csipkéző poloska kártevők elleni védekezés érdekében Sopron közterületein.

A felhasznált vegyszerek mindegyike szabadforgalmú, méhekre, emberekre nem veszélyes - hangsúlyozza tájékoztatójában a holding. A cég azt kéri, az aztósok ne parkoljanak fák alá a vadgesztenyés és platános utcákban ezen a két napon. (Rossz idő esetén az időpont módosulhat, szeptember 22-23-ra tolódhat.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek