Tolvajt keres a soproni rendőrség

A soproni nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Soproni Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt indított nyomozást, miután augusztus 7-én 2 óra 15 perc és 3 óra 20 perc közötti időben Sopronban, a Csengery utcában lévő szórakozóhelyen egy férfi eltulajdonított egy bordó hátizsákot a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és személyes iratokkal együtt. Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített, ezek a fotók a rendőrség honlapján, itt megtekinthetők .

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon (Sopron, Flandorffer Ignác utca 2.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek