Már csak az üzemanyag negyedét kapják meg benzinkutak a jövő héttől

Újabb durva csökkentést jelentett be a MOL.

Jóval kevesebb üzemanyagot tud szállítani a Mol a benzinkutaknak, mint amennyit a szerződésben korábban vállalt – közölte egy, a Szeretlek Magyarország birtokába jutott levélben az olajtársaság. Levelükben tájékoztatják partnereiket, hogy „az üzemanyagrendelés tervezhetősége és az országos ellátásbiztonság érdekében” a szeptember 19-ével kezdődő héten a szerződésekben előre megadott dízel és motorbenzin mennyiségének mindössze 25 százalékát tudják biztosítani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek