Az erdőben gyűjtenek gallyakat az önkormányzati dolgozók Pacsán

Spórolnak az energiaárakon.

Olyan nagy bajban van a pacsai önkormányzat a rezsidíjak emelkedése miatt, hogy munkatársaik az erdőben gyűjtenek lehullott gallyakat és ágakat, hogy legyen mivel fűteni – jelentette az ATV Híradója.

Kelemen Tamás polgármester a televíziónak elmondta, hogy csak a közvilágításra el fog menni az a pénz, amit a település az iparűzési adóból szerez.

Az ATV beszámolója szerint az önkormányzati épületekbe vegyes tüzelésű kályhákat is beszereltek a gázkazánok mellé, hogy így spóroljanak. A polgármester azonban azt megtiltotta, hogy ép fákat kivágjanak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek