Túl közel lépett egy férfi II. Erzsébet koporsójához, vádat emeltek ellene

A férfit hétfőn már bíróság elé is állítják.

A közrend megsértése miatt emeltek vádat egy 28 éves brit férfi ellen pénteken a BBC beszámolója szerint, miután túl közel lépett II. Erzsébet királynő koporsójához.

A londoni rendőrség azt írta, hogy a Muhammad Khan nevű férfi ellen azért emeltek vádat, mert cselekedetével riadalmat és szorongást keltett a jelenlévőkben. A férfi szeptember 19-én áll bíróság elé.

Muhammad Khan a második olyan ember, akit azért állítanak bíróság elé, mert valamilyen módon megzavarta a rendet a királynő koporsója körül - írja a hvg.hu .

II. Erzsébet ravatala
AFP
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek