Csak sikerült!

Uszodaépítés: az első két fő tartó a helyére került.

Ma korán reggel nekiálltak a kivitelezők és mielőtt a reggeli szél élénkült volna, beemelték az első fő tartót az épülő soproni uszodánál. A délelőtt folyamán pedig még egyet sikerült a speciális daruval a helyére illeszteni.

A hatalmas felületű faszerkezetet előző nap szerették volna ünnepélyesen, vendégek előtt beemelni, de a soproni szél ezt meghiúsította. Az autódaru sem tud erősebb légmozgásban dolgozni, ráadásul a százharminc négyzetméteres felületű fa tartószerkezetet még a kisebb szél is bemozgatja.

Ma reggel sikerült két hatalmas szerkezetet beemelni.
NM

A negyvenkét méter hosszú, három méter magas, ragasztott faszerkezetű elemek hidalják majd át a medencéket és a lelátókat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek