Csak sikerült!

Uszodaépítés: az első két fő tartó a helyére került.

Ma korán reggel nekiálltak a kivitelezők és mielőtt a reggeli szél élénkült volna, beemelték az első fő tartót az épülő soproni uszodánál. A délelőtt folyamán pedig még egyet sikerült a speciális daruval a helyére illeszteni.

A hatalmas felületű faszerkezetet előző nap szerették volna ünnepélyesen, vendégek előtt beemelni, de a soproni szél ezt meghiúsította. Az autódaru sem tud erősebb légmozgásban dolgozni, ráadásul a százharminc négyzetméteres felületű fa tartószerkezetet még a kisebb szél is bemozgatja.

Ma reggel sikerült két hatalmas szerkezetet beemelni.
NM

A negyvenkét méter hosszú, három méter magas, ragasztott faszerkezetű elemek hidalják majd át a medencéket és a lelátókat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek