Novák Katalin férjével utazott el II. Erzsébet temetésére

Vasárnap reggel indult el Londonba II. Erzsébet királynő temetésére Novák Katalin köztársasági elnök.

Elindult Londonba Novák Katalin köztársasági elnök férjével, ahol Magyarország képviseletében vesz majd részt II. Erzsébet királynő hétfői temetésén – erről az államfő számolt be közösségi oldalán .

Novák Katalin a férjével
Facebook

Bejegyzésében arról írt, hogy ugyan személyesen sosem találkozott a szeptember 8-án meghalt királynővel, távolról azonban tisztelte őt saját nemzete szolgálatáért, tartásáért és bölcsességéért. Isten nyugosztalja a Királynőt! – fogalmazott posztjában a köztársasági elnök.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek