Heten meghaltak az utakon a hétvégén

A rendőrök hétvégéje számokban. Nem túl derűs olvasmány.

Magyarország területén szeptember 16-án 0 órától szeptember 18-án 24 óráig a rendőrök 140 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből hat halálos kimenetelű közlekedési balesetben hét ember vesztette életét, 34 baleset súlyos és 10 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 516 személyt fogott el, közülük 97 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 241 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 507 személyt állítottak elő, köztük 206 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 11 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 302 esetben történt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek