Betegeket lopott meg a soproni kórházban, otthon meg gyanús növényeket tartott

A soproni rendőrök összehangolt munkájának köszönhetően hamar rendőrkézre került a tolvaj.

A soproni kórháztól érkezett a rendőrkapitányságra szeptember 16-án a kora délutáni órákban bejelentés, ami szerint az ebédidő alatt több beteg telefonja is eltűnt. A kiérkező járőrök a helyszínen megállapították, hogy négy beteg telefonja nincsen meg. A járőrök azonnali adatgyűjtésbe kezdtek, és ki is derítették, ki lehet az elkövető, aki a lopással több, mint 150 ezer forint kárt okozott a sértetteknek.

A lakásban gyanús növények is voltak.
Soproni Rendőrkapitányság

A nyomozók elmentek a lopással gyanúsított soproni, 27 éves férfi lakására, ahol nemcsak az eltulajdonított telefonokat, hanem kábítószergyanús anyagot is találtak. Elő is állították Soproni Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerte tettét. Kisebb értékre üzletszerűen elkövetett lopás bűntettének és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

Egy táskányi szajré.
Soproni Rendőrkapitányság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek