Harmincas zóna lett egy egész település

Néhány napja Harácsonyban (Horitschon), a település összes bevezető útján egy eddig nem megszokott táblával találkozhatunk. A lakott település kezdete mellett ugyanis egy 30-as zóna is kikerült, kiegészítő táblával. Ezen az szerepel, hogy "a mellékutcákon". Hogy mi számít mellékutcának, az elég kétértelmű lehet, de a B62-es, az L229-es és az L335-ös út biztosan nem az. Szinte minden más utca viszont igen, ezek pedig (30)-as felfestést is kaptak az útburkolatra.

Enyugat.hu
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek