A más cserepével akarta befejezni a háza tetejét

De a soproni nyomozók meghiúsították az elképzelését, pár órán belül elkapták a tolvajt.

Egy soproni férfi ezért tett feljelentést szeptember 20-án a Soproni Rendőrkapitányságon, mert valaki ellopta a felújításból megmaradt, a ház előtti járdára lerakott, harminc tetőcserepet. A lopással 90 ezer forint kár keletkezett.

A nyomozók hamar kiderítették ki volt a tettes, aki kihallgatása során beismerő vallomást is tett. Tettét azzal indokolta, hogy azt hitte, az utcán hagyott cserépnek nincs gazdája, ezért azt szabadon elviheti és befejezheti vele a saját háza tetejét. Már megbánta.

Felpakolta a járdásról a más cserepét.
Soproni Rendőrkapitányság

Kisebb értékre elkövetett lopás vétségének elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást a rendőrök, a sértettnek pedig hiánytalanul a visszaadták a cserepeket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek