A TAEG is biztosít kedvezményes tűzifát

Az elmúlt hetekben többször is felmerült, hogy Sopronban nem lehet kedvezményes tűzifához jutni. Azért Szombathelyre, vagy Sárvárra kell fordulni, most viszont a Soproni Egyetemért Alapítvány tulajdonában lévő TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. bejelentette, náluk is kapható kedvezményes árú, hengeres tűzifa.

A kedvezményes hengeres tűzifa egységes, maximált, forgalmi adót is tartalmazó ára tűzifa fajtánként:

  • Keménylombos: 30 000 Ft/erdei köbméter
  • Lágylombos: 19 000 Ft/erdei köbméter
  • Fenyő: 19 000 Ft/erdei köbméter

Néhány fontos tudnivaló a kedvezményes ár igénybevételi feltételeiről:

Háztartásonként maximum 10 erdei köbméter tűzifa vásárolható kedvezményes áron, de van lehetőség a maximális mennyiségnél kevesebb, illetve részletekben történő vásárlásra is.

A tűzifa szállításának díját az ár nem tartalmazza, az átvételi pontról a felhasználási helyre, azaz a háztartásokig történő szállításról, illetve a fa feldolgozásáról a vásárlónak kell gondoskodnia. Igény esetén a szállítás megszervezésben az erdészet munkatársai tudnak segíteni.

Kedvezményes áron a magyar lakcímkártyával rendelkező magánszemélyek vásárolhatnak tűzifát a lakcímkártyájuk bemutatásával. A felhasználási hely az igénylő lakcímét igazoló lakcímkártyán feltüntetett, címadatokkal megjelölt hatályos tartózkodási hely, vagy ennek hiányában lakóhely.

A kedvezményes áron vásárolható 10 erdei köbméteres mennyiségbe beleszámít az állami erdőgazdaságoknál és a TAEG Zrt.-nél 2022. május 1. után vásárolt tűzifa mennyisége is.

A befizető helyeken lehet megrendelni a fát és befizetni az egységes, maximált árat. A kedvezményes áron vásárolt tűzifát a vásárlók kizárólag az erdőgazdaság által meghatározott helyen és módon vehetik át.

Befizetőhelyek (Ügyfélfogadási idő: 8.00-15.00):
- Síkvidéki Erdészet 9374 Iván Rákóczi sor 17. Telefon: +36 99/542-105
- Soproni Erdészet 9407 Sopron Tómalom sor 2. Telefon: +36 99/311-142

További információ az Erdészetek fentebb megadott elérhetőségein!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek