Most az esős ősz következik

Egész nyáron hiányoltuk, tessék, itt van.

Vasárnap általában erősen felhős vagy borult lesz az ég. Északkelet felé terjeszkedik a csapadékzóna, amelyből több hullámban lehet számítani esőre, záporra (legkisebb eséllyel délkeleten). Késő délután a Dunántúlon már újabb csapadékgócok képződnek, amelyekből zivatar is kialakulhat. A déli, délnyugati szél ma többfelé, holnap az ország nyugati felén élénkül meg.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 12 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 15 és 19 fok között alakul, de a tartósan csapadékos területeken alacsonyabb, 13, 14 fok körüli, míg a délkeleti területeken magasabb értékeket is mérhetnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek