Megjelent az első hivatalos kép II. Erzsébet sírjáról

A jövő héttől lesz látogatható.

II. Erzsébet brit királynőt hétfő este helyezték végső nyugalomra a Windsori kastély Szent György-kápolnájában található VI. György király emlékkápolnában. Szülei, VI. György és Erzsébet anyakirályné, illetve férje, Fülöp is ebben a kápolnában vannak eltemetve. A királyi család kiadta az első hivatalos fotót a nyughelyről - vette észre az infostart.hu .

II. Erzsébet sírja
instagram
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek