Simon Zoltán: segítsék meg a soproni polgárokat és családokat

Előterjesztést nyújt be a héten Sopron város közgyűlésének Simon Zoltán (DK) képviselő a soproni polgárok és családok megsegítése ügyében. A kormány drasztikus megszorító intézkedésein túl a szerinte elhibázott gazdaságpolitika miatt a két számjegyű infláció és a soha nem látott gyenge forint is rendkívüli lyukat üt a soproni családok pénztárcáján.

Keszei László

Ezért azt javasolja, hogy támogassák a 70 év feletti egyedülálló nyugdíjasokat, a rokkantnyugdíjasokat, gyermekét, gyermekeit egyedül nevelő szülőket, Három vagy több gyermeket nevelő családokat, illetve szorgalmaz gy energiatakarékos lakosság LED-csereprogramot is . Simon Zoltán közösségi oldalán azt is írja, hogy a javaslatok részletes ismertetését a napokban meg fogja tenni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek