Forgalomkorlátozás lesz a 84-es főút határ előtti szakaszán

A soproni határ felé tartva figyeljék a változást jelző táblákat! A burkolat felújítása miatt október 7-től forgalomkorlátozásra kell számítani.

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában épülő M85-ös gyorsforgalmi út Fertőrákos csomópont - Sopron országhatár közötti szakaszának kivitelezője, az SDD Konzorcium közleménye szerint a 84-es főút 127+093 – 128+315 kilométerszelvényei között, vagyis a soproni határhoz vezető úton, burkolat felújítása miatt október 7-től forgalomkorlátozásra kell számítani. A burkolatfelújításra a korábban tervezettekhez képest két évvel korábban kerül sor, így a közlekedők már várhatóan 2022 november közepétől használhatják az új és felújított burkolatot.

A tervezett munkavégzés terelési ütemenként maximum 1-1 hónapot vesz igénybe.

A terelés és munkavégzés két ütemben történik a forgalom folyamatos, 2x1 sávon történő fenntartása mellett:

Az első ütemben mindkét irány külső forgalmi sávját, valamint a gyorsító és lassító sávokat zárják le. A főút bal és jobb oldalán található üzemanyagtöltő állomás és szolgáltató létesítmények megközelítése a munkavégzés ideje alatt is biztosított lesz.

A 2. ütemben mindkét irány belső sávját lezárják. A tervezett munkavégzés terelési ütemenként maximum 1-1 hónapot vesz igénybe. Az üzemanyagtöltő állomás és a szolgáltató létesítmények megközelítése a terelések alatt biztosított lesz, esetleges akadályozás elsősorban az átálláskor pár órás időtartamra állhat fenn.

Az útmenti közúti táblákat fokozottan figyeljék! Minden forgalmi állapotot kitábláznak.

A kivitelezők arra kérik a közlekedőket, szigorúan tartsák be a korlátozó jelzéseket és óvják az úton dolgozókat! A NIF Zrt. és az SDD Konzorcium igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a közlekedés folytonosságát fenntartsa a terelés ideje alatt is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek