Kilép az MSZP-ből Ujhelyi István

Az EP-képviselő nyílt levelében jelentette be döntését.

A politikus azt írja , 10 623 nap után elbúcsúzik az MSZP-től. Felidézi, hogy 18 évesen lépett a párt tagjai közé, ami élete majd kétharmadában a második családja volt.

"Tagjainak és szavazóinak köszönhetem politikusi karrieremet, a mozgalomnak az örökké velünk maradó élményeimet. Mindezt soha nem fogom elfelejteni, hogyan is tehetném. Nem is tőlük köszönök el, hanem a mai MSZP mechanizmusaitól, szemellenzős jövőtlenségétől" - emeli ki.

Azt írja, a lelkiismerete tiszta, rajta nem múlt a változtatás. Ujhelyi István hozzáteszi: folytatja az Európai Parlamentben megkezdett munkáját, de már szocialista párttagság nélkül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek