Már használható a váróterem a soproni vasútállomáson

A belföldi pénztár is a régi helyén üzemel.

egy lépéssel közelebb a felújítás vége az idén teljesen megújuló soproni vasútállomáson: a munkálatok keretében a várótermet is tartalmazó központi épületrész külső-belső felújítása, valamint a dél-keleti üzemi épületszárny külső felújítása történik meg. A munkák, elérkeztek az utolsó ütemhez, mely újabb komoly változásokat eredményezett az utasok számára a közlekedési útvonalakban és a szolgáltatások elérhetőségében - tájékoztatott a GYSEV Zrt. 

A látványterv alapján így néz majd ki az állomás, ha teljesen elkészül.
GySEV

Jó hír, hogy újra használható a váróterem, amit már az állomási főbejáraton lehet megközelíteni. A belföldi pénztár ismét a régi helyén üzemel. Az Utascentrum átmenetileg még átköltözött a belföldi pénztárba, de hamarosan végső helyét is elfoglalhatja. Az akadálymentes közlekedés útvonala viszont változott, erre at érintetteknek figyelnie kell. Az ideiglenes forgalmi rendet kitáblázták: a rugalmas és gyors közlekedést mindenki számára a kihelyezett feliratok segítik.

Enyugat.hu
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek