Rekordot döntött a helyi buszjárat Kismartonban

Immáron 6 éve működik helyi buszjárat Kismartonban (Eisenstadt). Eleinte három, manapság már 4 vonalon járnak midibuszok Burgenland tartományi székhelyén, az energia- és üzemanyagárak növekedése miatt pedig szeptembertől év végéig ingyenessé tették a szolgáltatást mindenkinek, azaz ingázóknak, turistáknak, nyugdíjasoknak és iskolásoknak egyaránt. Ez pedig meg is hozta eredményét: átlagosan most már 1741-en használják naponta a járatokat, ami a város lakosságának több, mint 10 százaléka.

Forrás: Thomas Steiner polgármester Facebook-oldala.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek