Akár még közönségdíjat is nyerhet az Árpád utcai parkolóház

A Média Építészeti Díja (MÉD) 2022 közönségdíj várományosa a soproni Árpád utcai parkolóház, mely bekerült nemzetközi zsűri által válogatott harminc projekt közé, írja az Építészfórum cikke alapján a Cyberpress .

A lap cikke szerint a soproni belvárosban, a Várkerület parkolási helyzetének javítása érdekében épült 235 férőhelyes parkolóház a kerámia burkolattal fedett íves homlokzatával egyedi megjelenítést biztosít az épületnek, amely így a mindennapi funkcióján túl új építészeti jelként jelenik meg a városszövetben.

Az Építészfórum honlapján épített környezet, terv és épület kategóriákban megtalálhatjuk többek közt lakóház, kortárs művészeti alkotás és műemléki helyreállítás projektjét is, melyek felett az olvasók dönthetnek. A szavazáshoz az e-mail cím megadását követően, a kiküldött levélben megadott linken keresztül lehet leadni a voksokat. Minden projektet minősíteni kell, 1 és 10 között pontozva a munkát.

A szavazó felület ide kattintva érhető el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek