Tizenhárom éves lányok szaladtak ki a busz mögül a kocsi elé Sopronban

A busz takarásából rohantak ki, az autó a busz takarása miatt nem látta őket és már féktávolságon belül volt...

Sopron belterületén, a Fapiac úton közlekedett október 25-én 7 óra körül az a helyi járatú autóbusz, amellyel két 13 éves lány utazott. A gyerekek miután leszálltak a járműről, a mögötte álló gépkocsisor között elindultak az út túloldalára. A busz után haladó gépkocsivezető észlelte a lányokat, azonban a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsi a busz takarása miatt féktávolságon belül vette észre őket. A 30 éves soproni sofőr fékezése ellenére a szabálytalan gyalogosokat elütötte. Mindkét kislány megsérült, őket a mentők kórházba vitték - tájékoztatott a rendőrség.

Féktávolságon belül voltak, nem tudott megállni az autó.
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek