A Sopron Basket csapata dedikált mezzel segít

Licitre bocsátják a mezt, hátrányos helyzetű családokat és rászoruló gyerekeket segítenek vele.

Az Euroliga győztes Sopron Basket csapata által dedikált mezt bocátja jótékonysági aukciór a székesfehérvári közpponttal működő Adni Jó Kupa Baráti Kör, aminek soproni tagjai is vannak. A befolyt összegből hátrányos helyzetű családokat és rászoruló gyermekeket fognak támogatni - olvasható a baráti kör közösségi bejegyzésében.

A klub felajánlását Jelena Brooks és Fegyverneki Zsófi nyújtotta át a soproni Mihályi Istvánnak.
Facebook

A mez kikiáltási ára tízezer forint - erősítette meg a Mihályi István, a kezdeményezők soproni tagja. Licitlépcső nincs! Az aukció november 10-én, 21 órakor zárul. Licitálni az eredti poszt alatt, ide kattintva is lehet.

Az Adni Jó Kupa Baráti Kör évek óta szervezi az Adni Jó Kupa Jótékonysági kispályás labdarúgó tornát és az ezzel egybekötött adománygyűjtést. A szakmai segítéget a fehérvári Szegényeket Támogató Alapítványtól kapják meg, így biztosak lehetnek abban, hogy az adományok a leginkább rászoruló családokhoz jutnak el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek