Gázrobbanás egy súlyos sérülttel

Hétfőről keddre virradó éjjel gázrobbanás történt egy tárasasházban a Sopron melletti Sopronkertesen (Baumgarten).

A rendőrség szerint hétfőn este 23:30 -kor eddig ismeretlen okból gázrobbanás történt egy társasházi lakásban. Nem sokkal később megérkeztek a tűzoltók, a mentők és a rendőrség is a helyszínre.

Gázrobbanás Sopronkertesen
Freiwillige Feuerwehr Mattersburg

A tűzoltók légzőkészülék használata mellett egy 60 éves férfit mentettek ki a megrongálódott lakásból. Őt súlyos sérülésekkel szállították a bécsújhelyi kórház traumatológiai osztályára. A robbanás olyan erejű volt, hogy az érintett lakás erkélyének korlátja kiszakadt a helyéről, illetve további károk is keletkeztek az épületben, a házat evakuálni kellett. A Tartományi Biztonsági Központ információi szerint egy személyt a helyszínen kellett még ellátni kisebb sérüléssel.

Hogy a gázrobbanást mi okozta, azt egyelőre nem lehet tudni, jelenleg zajlik a vizsgálat az ügyben. Az épületet lezárták, de statikus ellenőrzése után a lakók kedden visszatérhettek otthonaikba.

( ORF Burgenland )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek