Ötven év, négy üzlet, három generáció

Különleges órák kiállításával hívja a soproniakat közös ünneplésre a Schneider Óra-Ékszer családi vállalkozás.

A fennállásának 50. jubileumi évfordulóját 2022-ben ünneplő Schneider Óra-Ékszer családi vállalkozás órakiállítással és élménydús kísérőprogramokkal várja az érdeklődőket Sopron szívében, a 150 éves Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Munkácsy-termében.

A november 5-én nyíló, különleges órákat felvonultató tárlat a hétfői napok kivételével 10 és 18 óra között ingyenesen látogatható. Városi gyorstalpaló séta, képvetítéssel egybekötött iparostörténelem, rajzfilmvetítések tarkítják az ünnepi eseményt, melyben minden generáció megtalálja az érdeklődésének megfelelő programot. A kiállítás Schneider István, aranykoszorús órásmester tárlatvezetésével zárul november 27-én.

Ötven év, ötven műremek – így szól a kiállítás mottója. A bemutatott ötven egyedi óra jelképezi a Schneider családi vállalkozás órák iránti elhivatottságát. Különleges asztali- és faliórák, kandallóórák, első világháborús zsebóra, faházikós ébresztőóra és sok más egyedi ketyegő bűvöli el az érdeklődőket az időmérők csodálatos világában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek