Megint vasúti átjáróban történt halálos baleset

Még október 31-én, hétfőn történt halálos közlekedési baleset Gálos (Gols) és Pátfalu (Podersdorf) között a Nezsideri járásban.

Az L205-ös úton Pátfalu irányából Gálos felé közlekedett reggel fél 6-kor egy 27 éves fiatal férfi. Valószínűleg figyelmetlenségből nem vette észre a félsorompó nélküli vasúti átjárót, ahova a fénysorompó tilos jelzése ellenére behajtott. Az épp érkező motorvonat pedig az autó elejének ütközött, ami így a vasúti töltés melletti mezőn landolt.

Az autó egyik 23 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztési kísérlet ellenére a helyszínen életét vesztette. Az autó sofőrjét, valamint másik két, 31 és 42 éves utasa megsérült, őket a kismartoni kórházba szállították. A helyszínelés és mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták. Nyáron egyébként ugyanebben a vasúti átjáróban már volt egy hasonló baleset , akkor egy 53 éves nő vesztette életét.

( ORF Burgenland )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek