Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy tisztább Sopronért!

Szombaton a Lövérekben szedik a szemetet.
Hirdetés
Hirdetés

A szervezők az EgységbenSopron támogatásával önkéntes szemétszedésre buzdítják a lakosságot. Mindazokat, akik szeretnének egy tisztább Sopronban élni és ezért tenni is. Június 27-én (szombaton) 10 órakor a Kresz-parknál találkoznak, ide várják a segítőket. Az uszoda felé haladnak, kérik, hogy aki tud, gumikesztyűt hozzon magával. Az összeszedett szemét elszállításához szükséges kukazsákokat Dombi Jánoséktól kapják. A szervezők azt szeretnék: amennyiben megoldható, a segítők gyalog jöjjenek, aki pedig autóval érkezik, a mellékutcák egyikében parkoljon!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés