Új, világító feliratok a GYSEV állomásain

Új koncepció a zöld-sárga vasúttársaságnál: a felújított állomások homlokzatán világító „Vasútállomás” felirat és GYSEV logó fogadja az utazóközönséget.

Az új világító „Vasútállomás” feliratot és a GYSEV logót legelőször az októberben átadott répcelaki állomásépület felújításakor alkalmazta a vasúttársaság. A homlokzati látványterv készítője által megálmodott új elem teljes mértékben illeszkedik a GYSEV arculathoz.

A vasúttársaság döntése értelmében a világító „Vasútállomás” feliratot és GYSEV logót idén további két helyszínen alkalmazták, és a következő időszak homlokzatfelújítási projektjei során is használni fogják az új arculati elemet. Emellett a korábbi években felújított állomásépületeiken is kihelyezik az új feliratot, mindig szem előtt tartva az adott állomásépület méreteit, adottságait.

Sopronban már "világít" az állomás.
GySEV

Az idei évtől három helyszínen várja az utazóközönséget az új „Vasútállomás” felirat: Répcelakon, Porpácon, és Sopronban is elhelyezték már az új arculati elemet. A közeljövőben további három állomásépületen, Kapuváron, Fertőszentmiklóson és Csornán is megjelenik majd a látványos, világító „Vasútállomás” felirat és a GYSEV-logó.

A soproni szem számára szokatlan lehet, hogy a magyar mellett angol felirat került az épület homlokzatára, és nincs német nyelvű. Ezzel kapcsolatban feltettünk pár kérdést a vasúttársaságnak, amint megérkezik a válasz, azt is közzétesszük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek