Csornáról az Adriára

A RegioJet cseh magánvasúttársaság közvetlen járatokat indít Prága és Fiume között, melyek Csornán is megállnak majd.

Június 30-ától, azaz jövő hét keddtől a RegioJet cseh magánvasúttársaság közvetlen járatot indít Prága és a horvátországi kikötőváros, Fiume (Rijeka) között. A járatok a nyári szezonban szeptember második feléig közlekednek , hetente háromszor, kedden, pénteken és vasárnap Fiume irányába, Prága felé pedig szerdán, szombaton és hétfőn. A vonatok Pozsony főpályaudvar után Magyarországon csak Csornán állnak meg , ahol fel és le is lehet majd szállni rájuk.

A RegioJet online menetrendi keresője szerint a menetidő 9 óra és 55 perc, a vonatokra viszont a menetjegyet előre meg kell váltani. Ennek ára járattól függően 22€ és 30€ között mozog, de több dátumra már minden jegy elkelt, így például június 30-án, vagy július 17-én sincs már szabad hely. A menetrendi kereső szerint egyébként a járatokat Csornáról akár Ljubljanába, Prágába vagy Berénbe (Brno) is igénybe lehet venni, előzetes jegyvásárlás természetesen ez esetben is nélkülözhetetlen.

A RegioJet magyarországi partnere egyébként a Continental Railway Solution Kft.

Regionalbahn.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek