Gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy kislányt Kőszegen

Az autó vezetője későn észlelte a menetirány szerinti jobb oldalról úttestre lépő gyereket, annak ellenére, hogy a szemből érkező autó már megállt a zebra előtt, hogy átengedje a gyalogost.

Az elsődleges adatok alapján nem szenvedett súlyos sérülést az a 14 év alatti lány, akit egy Opel személyautó ütött el a kőszegi Rákóczi Ferenc utcában.

TM/Nyugat.hu

A személyautó a belváros felé tartott, amikor a Rohonci utca kereszteződésénél a menetirány szerinti jobb oldalról egy lány lépett a kijelölt gyalogátkelőhelyre.

TM/Nyugat.hu

Az autó elütötte a gyereket, aki a szélvédőnek csapódott és betörte azt, majd a motorháztetőről az aszfaltra csúszott.

TM/Nyugat.hu

A balesetnek több szemtanúja is volt.

TM/Nyugat.hu

Egy szemből érkező jármű vezetője már a gyalogátkelőhely előtt állt, hogy átengedje a gyalogost, a lány pedig valószínűleg már nem nézett el balra, mielőtt elindult volna.

TM/Nyugat.hu

Az Opelt vezető nő elismerte a felelősségét a balesetért. Az autó a szemtanúk elmondása és a nyomok alapján sem ment gyorsan, azonban a sofőr nem kellő körültekintéssel közelítette meg a kijelölt gyalogátkelőhelyet.

TM/Nyugat.hu

A mentés és a helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom. Nem alakult ki torlódás. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek