Futárnak adta ki magát a tolvaj

Csütörtök délután Zemenyén (Zemendorf) történt egy különleges betörés egy 75 éves nő otthonában.

A sértett kerti munkákat végzett a ház körül, eközben egy ismeretlen férfi surrant be az épületbe. A ház tulajdonosa véletlenül össze is találkozott vele, amikor pedig megkérdezte, mit keres ott, a férfi tört németséggel azt próbálta elmondani, hogy csak egy csomagot szállított ki. A tolvaj végül egy szürke személygépjárművel távozott sietősen. Csak később derült ki, hogy a nő hálószobájából több aranyérme illetve ékszerek is eltűntek. A rendőrségnek sikerült nyomokat rögzíteniük a helyszínen, de a lakosság segítségét is kérik. A férfi nagyjából 162 centiméter magas, rövid fekete hajú, kerek arcú, borostás. A tett elkövetésekor kék-zöld kockás inget, sötét mellényt és egy sötét nadrágot viselt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek